Allt inom boende
och renovering

Åbymässan 2020 I 17 - 19 april I Göteborg

HOME ETC

Besök mässan och få inspiration till nya kreativa renoverings- och byggprojekt. I en stimulerande miljö får du professionella råd och tips och träffar utställare som är uppdaterade med de senaste trenderna och tekniken. Tillsammans skapas en inspirerande mötesplats med diskussioner, workshops och showcase-miljöer.

För besökare

Omvandla din dröm till verklighet! Oavsett om du är uppstart av ett förändringsprojekt eller använda hjälp med slutspurten så hittade du inspiration och hjälp med oss. 

Träffa våra utställningar och specialist på plats för att få tips och råd och gå inte missade för scenprogram där du berikas med kunskap och inspiration för bara ditt projekt!

För utställare

Mässan Home etc är en aktiv och inspirerande mötesplats där utställare bjuder in till diskussioner, workshops och showcase-miljöer.

Tillsammans skapar vi en kreativ arena där vi för en dialog med varande och besökare kring hur vi på bästa sätt med digitala verktyg och byggprocesser kan skapa hållbara bostäder och ett framgångsrikt renoverings- eller byggprojekt.

Snart släpps biljetterna till Home etc!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! Där får du förhandsinformation och biljetterbjudande först av alla.

Samtidigt på Home etc.

Du har väl inte missat att Outside Living, en mässa för allt som har med din uteplats att göra, går parallellt med Home etc.

Vänta!

Du har väl inte missat att du kan registrera dig för att få nyhetsbrev från Home Etc!

Du får först av alla ta del av tips, idéer och information om mässan.